I Love IKEA!

Publicerat i: Louise
Oj, vad denna dag har sprungit förbi. Jag gick upp tidigt för att hinna iväg till IKEA. Väl där strosade jag runt och hittade massa fint. Jag hade dock skrivit en lista för att undvika impulsköpen, de blir ju gärna annars rätt många i IKEA-labyrinterna. Överst på listan stod ett nytt överdrag till min vita fåtölj. Utöver det blev det en massa plädar, ljus och ramar. Lite annat smått och gott som en skärbräda samt större vattenglas följde också med hem! Det blev rätt dyrt, men jag kompenserade med billig lunch; Köttbullar med rotfrukter, endast 16 kronor. Gilla IKEA! Väl hemma har jag pysslat hela eftermiddagen. Ramat in en massa fotografier, planterat blommorn (haha, vem försöker jag lura, jag har satt ner redan färdigt planterade blommor i en kruka) och piffat här och där. Nu känns lägenheten mer som min. Jag trivs riktigt bra här! Och här kommer lite bilder. Håll till godo, nu drar jag vidare mot italienskan!

Kommentera 3
Det har varit väldigt tyst här på bloggen ett bra tag nu. Detta till följd av en hejdundrans fest vilken resulterade i en febersjuk Louise med rinnande näsa och ett rivjärn till hals. Inte mycket action här inte, och tyvärr timeade jag in sjukdomen helt fel då helgen som precis passerat var helgen då vi skulle lämna Södra vägen. Som tur är har jag två mycket fina och ytterst hjälpsamma föräldrar som kom upp till Götet och bar flyttlådor. Södra vägen är nu slutstädad i varenda liten vrå, nycklarna är överlämnade till Peter och vemodet varje gång jag ser spårvagn 5 åka förbi och inser att den inte längre tar mig hem, är stort. Dock är jag ju inflyttad på Vasagatan och jag trivs redan riktigt riktigt bra. Det handlar bara om att vänja sig av med Södra Vägen-vanorna. Imorgon ska jag ta en tidig buss till IKEA i Mölndal för att fixa till det sista piffet i lägenheten. Den är redan så fin, men lite ljus och plädar kommer göra den top noch. Bilder utlovas vid ett senare inlägg.
Kommentera 1
Lördagskvällen den 22 januari 2011 är en kväll som går till historien. Det var kvällen för vår utflyttningsfest. Kvällen för Internsittning 2.0. Kvällen då Södra Vägen 30 invaderades av 32 vänner, alla taggade till tusen. Det går liksom inte att beskriva med ord, men jäklar vad kul vi hade det! Vi har fått så mycket cred från alla som var här, vilket gör det värt varenda liten minut vi spenderade på planering. Det gör inget att Familjebostädes störningsnämnd var här. Eller att vissa grannar ger oss onda blickar i hissen. För vi har 32 fantastiska vänner som backar upp oss, och andra grannar som anser att vi får röja gärnet hur mycket vi vill. Det är sorgligt att det är över, för hur ska vi någonsin kunna toppa?
 
Vi bjöd på Västerbottenostpaj till förrätt.


Och Cec och jag invigde vinglasen hon fick av mig i julklapp.


En person till och bordsplaceringen hade fallerat!


Anders blev överraskad av hans kompis Sebastian och blev såhär tagen!


Cecilia är lika söt som alltid!


Eric bjuder på årets blick!


Och värdinnorna bjuder på dans!


Hur trångt det än blir så är köket alltid festens samlingspunkt!


Oskar fick skrattanfall!


Marris från Stockholm kom ner över helgen. Och hejja vad hon hjälpte till att fixa!


Stök!


Amie och Toby var glada hela kvällen!


Och Sebastian var glad över att få komma ner, inte bara till Götet, utan också till årets fest.


André och Kalle toastmastrade. Tydligen var inte Kalle nöjd med Andrés insats...


Acke var fin och glad.


Tjejligan var självfallet på plats!


Marris, Moa och Eric hittade min garderob och tyckte det var passande att dricka kaffejök där.


Nathalie och Kalle tyckte det var mer passande att brottas i köket.


Och Cec sammanfattar kvällen rätt bra!
Kommentera 0
Visa fler inlägg