Fredagen den 30 oktober har varit en stor dag i Louise Laurenius liv. För denna fredag har varit den dag hon tagit sina första stapplande steg som en icke-blond varelse. Tjugotvå och ett halvt år in i livet har hon brytit ett mönster. Och hon har inte riktig bestämt sig för om det är rätt. Hon tror det är det, men har svårt för att veta helt säkert. För inte är det väl så att Blondes really have more fun? Hon ska testa. Om det är sant så åker de blonda slingorna på fort som attan! Och att hon skulle vara närmre rödhårig än någon annan färg i paletten är fortfarande lite av ett mysterium för henne eftersom hon genom hela sin uppväxt har sagt att "får hon ett barn med rött hår så...". Men livet är fyllt av överraskningar!


Rödhårig, men har jag någon gång sett mer Blond ut än så här?
Kommentera 1
Louise Laurenius har äntligen lyckats: VG på IT-tentan! Oh yes!

Såja, då är det bara till att fortsätta i samma anda, vilket innebär att jag borde koppla bort livet en vecka för att endast plugga Mikroekonomi! Vi får se hur det går!

Alla prossima!
Kommentera 0

Home sweet home!

Publicerat i: Louise

Det är när man har varit borta ett tag och kommer hem som man först inser hur bra det är hemma. Men det är också när man kommer hem som man inser hur bra man har det borta. Jag är jätteglad över att vara hemma på visit, men ärligt talat så känns Göteborg mer och mer rätt för varje dag. Ett bevis på att jag är på rätt väg kanske? You never know!


Min första tanke som slog mig när jag kom hem är att mitt rum är otroligt mysigt. Jag har alltid tyckt att det är så himla litet innan. Men inte nu. Det är sådär lagom perfekt med precis allt det som jag kan tänkas behöva - en skön säng och garderober!

Kommentera 0
Visa fler inlägg