Back to basics?

Publicerat i: Louise
Ibland undrar jag hur gammal mamma och pappa tror att jag är. Nyss frågade jag om jag kunde låna mammas cykel eftersom min står kvar uppe i Götet. Då går pappa och hämtar nyckeln och ger mig en detaljerad beskrivning i hur jag ska låsa upp cykeln. Det kan vara lite besvärligt. Tack snälla pappa, men jag tror att med 23 års erfarenhet av livet så kan jag nog lista ut hur man låser upp ett cykellås som... är lite besvärligt.
Kommentera 1

Romaaaa!

Publicerat i: Resor
Boende i Nice är fixat, Viareggio löser sig säkert, men nu letar jag och Antonia boende till våra dagar i Rom. Och det går sådär... Vi vet inte riktigt var vi ska bo. Nära stationen är billigast, men också farligast... Vi vill bo centralt så att vi har nära till alla sevärdheter. Vi behöver verkligen inte ha någon lyx. En säng och en toalett duger. Bed and Breakfast går utmärkt. Är det någon som har några tips? Tar tacksamt emot dem i så fall!

Kommentera 1

Waka waka!

Publicerat i: Träning/Hälsa
Vet ni vad jag gör nu? Jag ser på fotbolls-VM. Grekland-Argentina. Och vet ni vad? Eric och Maria ser också på den matchen just nu. Skillnaden är att jag sitter hemma i soffan i Landskrona, medan Eric och Maria är på plats, på arenan, i Sydafrika. Snacka om skillnad. Hoppas verkligen att de njuter av sin tid på betydligt sydligare breddgrader. Vilken upplevelse!

Kommentera 1
Visa fler inlägg