En annorlunda utgång

Publicerat i: Milano Martini, aperitivo, fest, milano, patuscino, rooftop, terrass, utekväll, utgång
I torsdags var jag och Alex ute med tre kollegor till en kompis til Alex. Long story. Jag hade egentligen ingen lust alls till att gå ut och vara social, men jag hade lovat Alex att hänga på då hon inte ville träffa dem själv. Så det vara bara att dra på sig kjolen och mitt bästa påklistrade leende och styra stegen mot Martini Bar där vi hade bestämt att vi skulle ses. Nu blev det faktiskt mycket trevligare än jag hade tänkt mig, och ska jag vara ärlig så tror jag det var min ambivalenta inställning till att träffa dessa män som faktiskt gjorde det så kul. När jag inte bryr mig riktigt, då släpper jag garden och pratar lite om vad jag vill. Så vi hade en hel del intressanta diskussioner, bland annat om italienska mäns kvinnosyn som minst sagt är... annorlunda.
 
Efter Martini Bar drog vi vidare till La Gare Rooftop Bar, ett ställe med riktigt nice utsikt över Milano. Vi stannade tills de stängde runt midnatt, sedan drog jag och Alex vidare till Patuscino där vi avslutade kvällen vrålandes (japp, se bild) till Lorenzos musik.
 
Haha, ja vad ska man säga.
 
Fin utsikt var det i alla fall från La Gare.
 
Charmig tjej 2.0 - men det går inte att i n t e vråla när Maledetta Primavera spelas.
Kommentera 0

Middagsdate och nya skor

Publicerat i: Milano ASOS, Martini, bankis, high heels, klänning, milano, outfit, skor
Igår var jag ute och åt middag med bankis. Han är nästan aldrig i Milano längre, utan är mest i London och räddar alla londonboende italienares finanser efter Brexit. Skulle inte vilja vara i hans skor. Men när han väl är i Milano, då passar vi på att ses - det är alltid kul att äta middag med honom, och dessutom älskar jag att jag får möjlighet att klä upp mig mitt i veckan och inte bara gå runt i träningskläder eller pyjamas (även om jag numera fasar för att lämna min lägenhet i annat än träningskläder, eftersom svetten rinner av mig efter ett steg utan air condition).
 
Igår mötte jag upp honom på hans kontor då han var tvungen att avsluta jobbet (klockan 21.30 på kvällen, tack för mina fria arbetstider). Under tiden som han sysslade med sitt, spelade jag golf. Eller puttade. Ni vet i amerikanska filmer, där alla chefer alltid har en puttbana på kontoret som de leker med mellan besluten? Precis en sådan har bankis. Typiskt stereotyp.
 
Bra kväll i alla fall. 
 
Jag älskar den här klänningen. Har haft den i hundra år, men använder den sparsamt för att jag inte vill slita på den så mycket. 
 
Och kolla in mina nya skor som jag invigde igår. Köpte dem egentligen till min bästis bröllop i slutet av augusti, men jag måste ju gå in dem! Sjukt höga, men no pain ni gain som man säger....
Kommentera 2

Inspiration till gymmet, tack!

Publicerat i: Milano health city, milano, selfie, träning, träningsprogram
Ibland har jag verkligen ingen inspiration på gymmet. Jag försöker verkligen variera mina övningar och fokusera på olika muskelgrupper varje gång jag är där - men eftersom jag är på gymmet rätt ofta, så blir det lätt att jag upprepar mig. Därför: om någon som läser detta har några tips på bra träningsprogram, så hör av er vettja! Annars kommer det sluta med att jag bara tar selfies i gymmet... ni vet, sådant som man gör när man inte har något bättre för sig.
 
Nåja, lite svettig är jag ju, så jag spenderar inte bara tiden med att ta selfies...
Kommentera 1
Visa fler inlägg