Grym. Grymmare. Grymmast.
Jag i min pyjamas och Cecilia i sin bankettklänning sitter i soffan och får gåshud när Simon gungar loss till Princes gamla slagdänga Kiss.

Kommentera 1
Oj! Nästan en hel vecka sedan sist! Tiden springer iväg som om den vore med i ett sprinterlopp och det är knappt jag hänger med. Den senaste veckan har jag varit drabbad av en extrem retlig hosta som lägligt eskalerar på nätterna då jag vill sova. Detta har lett till många sömnlösa nätter och många trötta dagar. Men, ingen tid för att vila för det. Arbetet med GADDEN fortsätter att fylla och förgylla mina dagar. Imorgon åker hela gänget till Oslo för att gå på Karrieredagerne, det vill säga Oslos Handelshögskolas svar på GADDEN. De må bli kempegrejt! Jag, Cecilia, Hanna och Nathalie kommer stanna över natten, då vi är inbjudna till banketten på kvällen. Hanna som är evenemangsansvarig för GADDEN ska gå på "studiebesök" på deras bankett, och vi andra var inte sena på att hänga med. För vem vill missa ett tillfälle att klä upp sig, äta god mat och ha skoj med norrmän?

I helgen var även Alexandra på besök hos mig! Så mysigt att ha Skånebesök! Skriver mer om det senare, då jag har lagt in bilderna från helgen på datorn.

Nu är det strax stormöte på gång och tills dess har jag en massa samtal att ringa. So long...
Kommentera 0
Wow, vilken film. Jag vet jag är sen - sådär 16 år sen. Men vissa filmer är tidslösa och Legends of the Fall är en av dem. Jag såg den igår och äntligen fick jag fälla några tårar till en film, det var allt för länge sedan! Anthony Hopkins är grym. Och Brad Pitt är... perfekt. Såklart.

Kommentera 0
Visa fler inlägg