IKEA och Tacomiddag

Publicerat i: Milano
Gud vad dålig jag är på att blogga. Ingen anledning till det. Har bara massa annat att göra och fokusera på. Vad har hänt sedan sist? Jag kommer knappt ihåg. I torsdags var det i alla fall Thanksgiving och EF firade med American Day. Jag var special guest och hade en cooking show där jag bakade amerikansk pumpapaj med kunder och ambassadörer (alltså EFs före detta kunder). Det var verkligen jätteskoj. Dock inga bilder från eventet än, kanske kan be Federica om några, i så fall återkommer jag.
 
I lördags tog jag och Emelie en tur till IKEA. Vi var riktigt effektiva och jag lyckades komma hem med en flaska glögg, några galgar - och det bästa av allt, hyacinter och någon annan random grön växt. Jag är superdålig på blommor, men jag älskar hur mycket trevligare ett rum blir med dem. Topp med andra ord. På kvällen hade Vincent bjudit in ett gäng på Tacomiddag, det var inte igår det. Så gott. Supertrevlig kväll.
 
Igår var jag på ett event på Via Tortona, Cooking for art Milano. Olika matproducenter som ställde ut, och några kockar som lagade mat live. Trevligt, men inte top notch. Sedan tog jag en promenad i Navigli där det var loppmarknad som det alltid är sista söndagen i månaden. På kvällen kom Emelie över och hade med sig nybakade lussekatter. Lyx. Är det första advent så är det!
 
På väg hem från IKEA hittade Emelie en ny vän.
 
Hemma från IKEA tog jag förresten en promenad i solnedgången. Himla fint.
 
Jag lockade håret kvällen till ära i lördags.
 
Så här ser det ut i Navigli när det är loppmarknad.
 
Och så här ser jag ut. Älskar att ha lockigt hår.
Kommentera 1
Visa fler inlägg