Alla ni som känner mig vet att jag inte är den som är den som tackar nej till godis. Det har liksom blivit mitt signum. Står en godisskål framme så är den med största sannolikhet tom när jag har lämnat rummet. Men. Det finns faktiskt ett sorts godis som aldrig frivilligt kommer passera min strupe. Marzipan. Det är fan det äckligaste skit jag någonsin smakat. Nyss fick jag ett sånt där gigasug efter choklad, går till köket och hittar till min glädje några chokladbitar i skafferiet. Men sagan slutade inte lyckligt för var det inte så att just dessa chokladbitar var stoppade med  marzipan? Jo! Fattar inte hur man kan förstöra något så gott genom att modifiera det med marzipan.

Så nu vet ni det i alla fall. Så, om någon, någon gång skulle ge mig en marzipangris skulle jag ta det som en riktig förolämpning. Bara för att varna liksom..

Kommentera 0

Efterlyses!

Publicerat i: Musik/Böcker
VEM VILL GÅ PÅ TINA TURNER MED MIG I GLOBEN DEN 19 ALTERNATIVT DEN 20 APRIL?

Världens bästa födelsedagspresent till mig om någon känner sig manad! Det kommer garanterat bli en av de bästa konserterna du varot på. Tina är det kvinnliga könets Bruce Springsteen och detta kanske är sista tillf'ället att få se henne live i Sverige. Kom igen, jag vill! Känner mig faktiskt lite desperat!

Kommentera 0

I'm alive!

Publicerat i: Louise
Gud, vilken otroligt dålig uppdatering det är på denna blogg. Jag kommer nog aldrig bli en ny Blondinbella. Inte för att det är något jag eftersträvar heller. Nu har jag i alla fall en del att berätta, men dessvärre har jag ingen tid att skriva. Jag jobbar fasen k o n s t a n t. Siier just nu och äter lunch. Klockan är 15:30. Lagom, men inget ovanligt nu för tiden.

Anyway, ville bara meddela att jag lever och att jag ska försöka få igång denna blogg snart igen.
Tills dess kan väl du, Johanna, skicka den underbar bilden från våra tidiga redovsningsdagar. Haha. Lovely!

Ciao!
Kommentera 0
Visa fler inlägg