Yesterday. All my troubles seemed so far away!
Love You Love Bugs.Kommentera 1
Idag blev frukosten lunch och de ägg jag normalt äter på morgonen byttes ut mot vaniljglass. Behövde fylla på med energi som gårdagen stulit. Fan, jag brukar inte vara så här trött efter en utgång. Brukar kunna gå upp vid nio hur sent jag än har lagt mig. Men idag sov jag betydligt längre. Vilket i och för sig var skönt. Men jag får ågren om jag sover bort halva dagen! Nä, nu ska jag lägga in bilderna från igår, sedan blir det italienskaplugg resten av dagen.

Adios amigos!
Kommentera 0
Det som inte fick hända har hänt.
Jag.har.tappat.min.pincett.
Ja, jag vet, detta är ett i-landsproblem utan dess like. Men förstår ni hur otroligt frustrerande det är? Jag har skyddat den pincetten med mitt liv de senaste fem åren. Många pincetter har kommit och gått under tiden, men absolut ingen kan mäta sig med denna. Men nu: Borta. Gone. Perduto. Och nej, det är inte bara att gå till H&M och köpa en ny. Tro mig, jag har försökt utan att lyckas, den finns inte i sortimentet längre.

Denna lilla pryl har varit min livräddare en lång tid och det är med sorg och stor saknad jag nu får säga adjö. Och det gör jag med denna låt. (En låt där absolut ingengting förrutom första delen av refrängen går att koppla till min borttappade pincett, but you get the point...)

Kommentera 0
Visa fler inlägg