Memories!

Publicerat i: Louise
Jag öppnade mailen precis och såg att jag fått mail av Morten, min gamla personalchef på Nortlander. Han skickar fortfarande ut mail med förfrågningar om man vill arbeta som guide den kommande vintern. Det är lite som att slå på liggande. Just rub it in my face. Jag hade så himla gärna åkt ner till Gressoney en till säsong men 1) jag är fast i skolan och 2) Gressoney finns inte ens längre bland Nortlanders destinationer, så det kommer aldrig ske. För ska jag guida igen, vill jag tillbaka till mina favoritpister och favoritmänniskor i underbara Monte Rosamassivet.


Den där guidejackan saknar jag inte så mycket förståss!


Men att vakna till denna utsiken varje morgon saknar jag...


... och att ha roliga snowboardlektioner med Maestro Eric...


... och att skratta natten lång på Castore...


... och att njuta av god lunch och en stor sol mitt i backen...


... och att dricka rom och leka pirater med Nicola och Jani!

Men vad är väl en bal på slottet?
Kommentera 0
Nu är det back to business som gäller. Skolan började idag. Femton poäng statistik är vad jag ska läsa. Jag tror det kan bli bra. Siffror gillar jag för det mesta, får se om jag gillar dem när de ska analyseras också! Innan dagens föreläsning hade Cecilia, Hanna och jag (Gaddens sponsorgrupp) morgonmöte på Le Pain Francias. Vi åt god frukost och planerade kommande händelser och deadlines. Man känner sig faktiskt lite viktig när man sitter där med kalendrar och datorer. Och det är så mysigt att sitta på ett tyst café innan resten av staden vaknar till liv.


Och Cecilia bara äter... :)
Kommentera 0

Nattamaaaad!

Publicerat i: Mat/Dryck
Efter en väntan som kändes som en evighet - och som blev längre på grund av att Mr Eric missade bussen från hans estetiska infall att spela trummor med en kompis, så kom han äntligen hem till Södra vägen (Eric bor här i en vecka, då han ska åka på utbyte till Turkiet och redan hyrt ut sin lägenhet här i Göteborg). Igår var vi alltså extra glada att Eric kom hem, för han kom med mat till en lägenhet med ett kylskåp som gapade tomt! Det blev lyxmackor. Äkta bloggmackor som Eric uttryckte det när jag hämtade kameran och skulle dokumentera.

Kommentera 0
Visa fler inlägg