Behövde ladda iPoden med lite nya promenadlåtar för någon dag sedan och gick då till min gamla CD-kollektion för att se vad den kunde erbjuda. Hittade Absolute Dance 12. Innehåller bland annat Gina G - Oh ah, just a little bit. Kommer ni ihåg den? Haha. Vad mer? Där var en hel del låtar, och det slog mig att 90-talet faktiskt innehöll har en hel del godbitar, inte bara 80-talet som jag alltid varit ett stort fan av. Så jag gick in på iTunes och sökte på Best of the 90's och nu är jag såld! Sing Hallelujah med Dr. Alban är fasen ett mästerverk. Okej en smärre överdrift kanske, men jag får en sådan energi av den, helt perfekt att powerwalka till. Ladda ner är min rekommendation.
Kommentera 0

Mongo-Mange på jobbet fick mig precis att börja gråta. Har aldrig tidigare hänt mig att jag blivit så chockad att jag fått tårar i ögonen. Men någon ska ju lyckas med det också! Jag är normalt inte rädd för möss, men när någon skriker Akta, en död mus, samtidigt som han kastar en bit isoleringsmaterial i storlek med en mus rakt i mitt knä, då reagerar jag. Till saken kan också tilläggas att han kom direkt från museet, där jag tidigare har haft en mycket traumatisk upplevelse innefattandes en fladdermus, så risken att där även skulle finnas vanliga möss är rätt stor.

Så nu går jag in i steg 2 och det stavas R E V A N S C H. Någon som har några idéer?

Kommentera 2
Sommaren är verkligen inne på upploppet och det jag ska ta med mig in i hösten är bilderna av de fåtal kvällar som såg ut så här.Kommentera 0
Visa fler inlägg