Jag måste tacka Tommy för introduktionen av Christel Alsos, ett av Norges främsta stjärnskott på musikhimlen. Underbart mysig musik. Min favorit är helt klart Unsteady Ground (klicka för att lyssna på Spotify), men eftersom den inte finns på YouTube, ger jag er istället Come back to me.

Kommentera 0

Första advent!

Publicerat i: Louise
Tänk att det redan är första advent. Jag har liksom inte reagerat på att det snart är jul. Men tittar man ut genom fönstret så är det ju faktiskt en perfekt första advent. Det snöar. Det är kallt. Tid för att vara inomhus och mysa med nära och kära. Så därför tar jag tåget till Kungsbacka nu och myser med min andrafamilj. Glad första advent till alla. Speciellt till mammi, pappi, Eric, Maria och resten av släkten i Skåne ♥
Kommentera 1

Bailando!

Publicerat i: Festligheter
Gårdagen var bäst. Började aningen segt, med lång sovmorgon. Lagom tills det att jag var redo för att bege mig ut i det fina vintervädret lade Nathalie ut en kontaktannons på facebook där hon efterlyste sällskap för mys på stan. Jag var inte sen att svara och en stund senare möttes vi upp på Le Petit Café i Haga där vi pratade bort x antal timmar. Haga är så mysigt på vintern med sin julmarknad.

Kvällen spenderades tillsammans med Cecilia, Eric och hans vänner på La sombrita. Vi åt tapas. Det dök upp 27 tallrikar på vårt bord, alla fyllda med diverse godbitar. Serranoskinka med färskost, kryddiga korvar, musslor, vitlöksfrästa räkor, baconlindade dadlar, halloumiost... you name it. Lagom till vi hade ätit klart joinade Nathalie oss och vi beställde in mer vin för att hålla henne sällskap medan hon åt. Plötsligt fick vi ett infall att vi skulle gå på Salsaklubb och helt plötsligt stod vi där. Jag blev uppbjuden av en salsadansande japan som lärde mig grunderna. Det. Var. Så. Jäkla. Kul. Nathalie och jag börjar på nybörjarkurs nästa termin! Efter salsadansandet, sprang vi vidare i kylen till Halta Lotta. Tog en drink, och dansade oss vidare till Nef. Där vi, surprise, dansade oss varma genom natten. En kväll i dansens tecken med andra ord. Love it! Och jag måste säga att Nef är Göteborgs bästa uteställe. Otroligt skön musik, inte bara en massa kommersiellt NRJ-tjafs!


Kass bild, men ett överfyllt bord. Mums!
Kommentera 0
Visa fler inlägg