I lördags var det tema Kändisfest på nollningen. Jag hade, som vanligt, panik när jag skulle komma på något att klä ut mig till. Men så kom räddaren i nöden, det vill säga Anna Karin, på att jag ju kunde vara Malin Baryard. Perfekt med släktingar som rider! Ridbyxor, stövlar och skjorta lånades av Anna Karin. Kavajen hade jag själv. Och piskan lånades av Tommy. Kan säga att den piskan var mäkta populär under kvällen. Riktigt bra ice breaker också. Haha! Folk blir nog lite rädda när man kommer med en piska i högsta hugg. Men makt är bra!

Allt som allt en mycket trevlig kväll som började på Viktoria i Vasasstan och slutade på Handelspuben.


Liiite lik var jag väl i alla fall?
Kommentera 0

Practice Problem 3:

If fixed costs are 35, variable costs per unit are 2 and the demand function is

P=20-Q

obtain an expression for π in terms of Q and hence sketch its graph.

a) Find the levels of output which give a profit of 31
b) Find the maximum profit and the value of Q at which it is achieved.

Förlåt, men förstår ni nu varför jag inte hinner uppdatera min fina blogg? Jävla matte!
Jag lever i alla fall. Och har det bra. Men saknar Landskrona mer än jag kunde ana!

Puss!

Kommentera 0
Nollningen här i Göteborg är i full gång och vi har kul, precis som sig bör! Igår, efter en väldigt lång kö till inskrivning på skolan och framförallt till kåren var även nollepaketet fixat och jag mer än redo. Men för vad egentligen? Jag hade tur och mötte redan i kön en supertrevlig tjej, Alex, som det visade sig att jag har en hel del gemensamt med. Riktigt skönt att ha någon att bryta isen med. Efter inskrivning åkte jag tillbaka till K-backa, dumpade alla miljoner papper, gjorde mig i ordning för att sedan åka tillbaka in till Götet för Kick-off och Partaj. Kick-offen var... ja, den hade sina höjdpunkter. Till exempel när Misstagen, Handels egen herrbalett, framförde sitt nummer. Det var vackert... eller? Efteråt var det partaj på Handelspuben. Jäklar i det vad jag minglade. Lika bra att prata med så många som möjligt, det finns många intressanta personligheter på denna skola.

Idag har vi haft skattjakt runt hela Göteborg, hela dagen. Vi har haft mängder med uppdrag att utföra. Fixa stämplar från olika nattklubbar, få 1 hekto mat från en restaurang med stjärna i Guide Michelin, sjunga allsång med minst 10 utomstående personer, invadera Chalmers, fira nyår, klä ut en lisebergskanin i Nolle-tröja, byta till oss så bra grejer som möjligt (vi gick från en penna till lyxsviten på Gothia Towers, värd 10.000 kronor... det ni), hitta en man som hette Glenn och styrka detta med en bild (vi analytiker hittade självaste Glenn Hysén, tog en bild och tryckte upp bilden på en t-shirt. Extrapoäng javisst...), ta simborgarmärket och videofilma simningen, få en hälsning till N&FA (nollningskommittén) faxad från någon i Skövde, spela in en hälsning i radio, dansa fågeldansen på Götaplatsen... the list can go on forever! Alla utförda uppdrag gav mer eller mindre poäng som till slut gav fler eller färre ledtrådar. Dessa ledtrådar skulle sedan leda till den slutgiltiga skatten. Vi analytiker fick ihop sjukt många ledtrådar eftersom vi klarade uppdragen med bravur. Men vi lyckades ändå inte få skatten till slut... Men vad spelar det för roll när vi hade kul under tiden?


Aces...


Under nollningen är det lite mer accepterat att smycka ut Poseidon. Men bara lite...


Christian, Helena, Fredrik, Alex. Analytiker såklart.


Förberedelser inför fågeldansframförande.


Vi har de bästa faddrarna såklart!


Någon ska ju leda dansen också.


Vi körde en allsång på McDonalds. Vet inte om det uppskattades till den grad vi hade önskat.


Och så bytte vi till oss lyxsviten på Gothia Towers.


Analytikernas tema är "Gerilla". Ville bara påpeka det om någon undrar...


Vi hittade en söt kanin.


Och han fick en puss!


Vi ÄR Handels Ace of Base
Kommentera 3
Visa fler inlägg