Äre Gusi?

Publicerat i: Shopping
Min kamera är tillbaka och den är hel och ren och fungerar precis som den ska. Tack Nikon för bra garanti, proffsig service och snabb leverans - här snackar vi kundfokus. Jag hade hoppats på att Gucci hade haft lika bra garanti, för då kanske jag inte hade behövt gå runt med ett par solbrillor som ser ut som nedan. Så himla dålig timeing med tanke på att jag ska spendera juli i solen. Jag har varit runt hos Landskronas alla optiker idag, men det är dött lopp - de går inte att laga. Så jag får återigen ge mig in i solglasögonsdjungeln. Jag får försöka hitta en anledning till varför jag är värd ett par ny solglasögon. Fira tentan kanske. Och dessutom kan man se det som att jag har sparat en tusing genom att idag har varit och klippt mig i Landskrona istället för Göteborg. Sexhundra kronor var vad jag betalde för nya slingor i folie, kostar för fasen minst det tredubbla i storstaden. Så ja, ett par solglasögon kan jag nog vara värd ändå. Det var ju skönt...

Kommentera 0

The Sheep Shipper.

Publicerat i: Film

Jag har kommit underfund med att jag verkligen tycker om att åka tåg. Framförallt på morgonen. Det går smidigt, man kan släppa tankarna och dessutom är sträckan mellan Göteborg och Landskrona otroligt fin. Jag brukar alltid ladda datorn med filmer när jag har en tågresa framför mig. Så även idag. Och idag skrattade jag så att jag nästan kissade på mig. Det är så jäkla jobbigt att se eller läsa något kul när man är ensam, för man vill bara brista ut i ett gapskratt, men man kan inte riktigt göra det för man vill undvika att uppfattas som ett freak. Men idag gick det inte. Jag såg världens mest oseriösa film, men det var precis vad jag behövde. Just go with it med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Där är en scen där en person med tysk accent ska beskriva sitt yrke som fårhandlare. Det var på riktigt det roligaste jag sett på länge. Fan, jag måste se om den scenen nu pronto..."Oh no, I want the zchy one, who doezn't want to Ba"

Inser nu att humorn är riktigt låg, men i momentet var det extremt kul.
Kommentera 0
Jag är kvar i Göteborg ytterligare en natt. Separationsångesten är stor och jag drar ut på det så långt jag kan. Ikväll väntar därför grillning i Slottsskogen sedan dans på Nef i soluppgången. Underbart. Denna dag har i övrigt varit otroligt svettig. Jag har putsat och fixat, gnuggat vrår tills jag fått mjölksyra i armen, sprungit hundra gånger upp och ner för trappan med mina saker, sprungit lika många gånger fram och tillbaka till släpet. Och när pappa lämnade mig bestämde jag mig för att ta ut den sista svetten på gymmet. Nu är jag rätt död ska jag säga, men det är inget som inte lite picknick kan bota råd på.

Idag fick jag hem min tenta i Öppen Makro. En av mina bättre tentor ska jag säga. Sjukt nöjd med poängen och dessutom har jag tagit ordbajseri till en ny nivå då jag fick full poäng på en fråga jag hade absolut noll koll på - trodde jag i alla fall. Härligt avslut på en bra termin.

Nej, nu väntar dammsugning. Sedan duschen. Hej so long...
Tack pappa för att du kom upp och hjälpte mig med flytten, guld värt. Love you!
Kommentera 0
Visa fler inlägg