Nottingham Forest

Publicerat i: Milano
Igår var jag ute en sväng med Eric och Johanna, mina vapendragare som är kvar i Milano när resten av vännerna åkt hem för julfirande. Johanna hade fått nys om att en av världens 50 bästa barer ligger här i Milano, så det är ju självklart att den skulle besökas! Nottingham Forest heter baren och ligger i östra centrum. Det är ett väldigt speciellt ställe med bara några fåtal bord, så trots att vi var på plats redan vid sju så fick vi vänta en stund på att få komma in. Väl inne blev vi placerade mellan dödskallar, Buddhastatyer och rökelse, och menyn som vi blev tilldelade var mer en bok än en meny. Varje drink hade sin egen långa förklaring och jag blev så stressad av att hinna läsa igenom allt så när bartendern till slut frågade vad vi ville ha så bad jag honom bestämma. En miss. Ber man andra bestämma så blir det oftast något alldagligt som ska passa de flesta i smaken. Men presentationen var snygg. Jag fick in min drink i en urkarvad kokosnöt, Johanna fick bokstavligen in ett badkar med badskum och Erics drink kom in i en Converse. Någon brist på kreativitet kan man inte säga att de hade. Vi stannade för en till runda och då beställde jag in en Viol-Mojito. Ingen speciell presentation denna gång, men det var bennemig den godaste Mojito jag någonsin druckit! Med den drinken övertalade de mig att göra ett återbesök!

Kommentera 0
Den som säger att ett par byxor inte kan motivera en till att gå till gymmet har fel! Jag älskar mina nya tights, känner mig som en vinnare bara av att ta på dem! Igår invigde jag dem på gymmet och jag tog i så mycket att jag idag har svårt att gå. Ett tips till er som vill träna vaderna är att gå upp på en cirka meterhög låda ungefär hundra gånger, så ska ni se att det bränner till! Aouch!

Hur coola? Från Oysho, en favoritaffär i Milano!
Kommentera 1
I torsdags hade vi julmiddag med jobbet. Festkommittén hade bokat in middag på Cost, ett ställe jag aldrig varit på förut, men som jag absolut kan tänka mig att gå tillbaka till. Vi hade också Secret Santa, det vill säga vi skulle ge en julklapp till en person som vi blivit tilldelad i hemlighet. Jag gav Eloisa en mugg från Arne Jacobsen samt hemmagjorda knäckebröd. Och själv fick jag en mysig halsduk av Roberto. Allt som allt en trevlig kväll. 

Marco, Federica, jag, Roberto, Gaia, Donatella och Sonia.
Kommentera 0
Visa fler inlägg