Upploppet...

Publicerat i: Louise
Det har varit riktigt dåligt med matlagning från min del de senaste veckorna. Jag har liksom inte haft tid att prioritera det. Har mest levt på en massa frukt. Men för att kompensera det slår jag till på stort till dagens lunch. Jag, Hanna och Cecilia ska nämligen till Svenska Mässan och provsmaka vår trerättersmeny vi ska ha på GADDEN-banketten. Lyx i vardagen, helt klart. Men först tillbaka till Statistics for Business and Economics. Imorgon gäller det. Om alla håller varsin tumme mellan 08-13 så kaaaaanske det finns en liiiiten chans att jag klarar mig!
Kommentera 0
Jag har haft en riktigt dålig dag. Riktigt. Jag vaknade klockan 07:30 imorse och kände redan att dygnet innehåller för få antal timmar. Jag gjorde mig dock i ordning och gick till skolan där Cecilia, Johanna och Sofie satt och arbetade i Kupan (Kupan är Gaddens projektrum, där vi håller hus och smider planer). Väl framme hos dem brast det för mig. Jag var tvungen att gråta av mig lite stress, och eftersom jag har världens bästa vänner så lugnade de ner mig. Dagen gick och jag kände att jag inte alls fick gjort allt plugg jag ville ha gjort. Tankarna var överallt och ingenstans. När vi hade möte i eftermiddags kunde jag helt frankt inte fylla mitt huvud med mer information. Jag fick stänga öronen ett tag och koncentrera mig på något iq-befriat. Det slutade att jag fyllde mitt anteckningsblock med en massa loggor. Det blev rätt fint tycker jag... En hemmabakad kanelbulle till den som gissar rätt på alla!

Kommentera 3

Idag damp nya numret av Vagabond ner genom brevinkastet. Och efter allt plugg var det riktigt skönt att få läsa något annat än en massa formler. Ännu bättre blev det eftersom de hade med ett reportage om området Trastevere i Rom. Där var jag i somras, och det var med ett leende jag läste allt som skribenten skrev. Små detaljer som kanske merparten av turister går förbi hade snappats upp och när han skrev om restaurangen som "är emot krig och turistmenyer" gjorde mitt hjärta en liten frivolt. För just den restaurangen gick jag också förbi. Dessutom hade han skrivit om Freni e Frizioni - garaget som nu är ombyggd till en bar där de serverar grym aperitivo. Omgiven av så nära äkta italiensk miljö man kan komma, med kullerstenstorg och utsikt över Tibern. Åh, vad jag kände mig hemma när jag läste det där reportaget. Älska Rom.

Kommentera 0
Visa fler inlägg