Dödsträningen med Marco!

Publicerat i: Milano, Träning/Hälsa PT, TRX, burpees, health city, kettleballs, milano, personlig tränare, repträning, swing, träna
Fy fan vilket väder det är i Milano idag. Trodde ett tag att jag skulle behöva ta båten till gymmet, för gatorna liknade mer kanaler i förmiddags. Dock hade jag världens tur, för precis när jag skulle sticka till min träning med Marco, slutade regnet och det började inte igen, förrän sekunden jag kom tillbaka hem. #winning
 
På dagens pass ville jag typ lägga mig ner och dö. Man går och tror att man är rätt tränad efter alla timmar som läggs på gymmet i veckan. Men så tar man ett ynka PT-pass och inser att allt man gjort tidigare är ett skämt. Alltså det var så jäkla jobbigt idag att jag ville kräkas. Men samtidigt så är det precis så jag vill känna, för oj vad bra det känns när det är klart.
 
Marco är riktigt bra. Det är inga krussiduller med honom. Man är där för att jobba, och jobba får man göra. Sen att han håller på att ta en miljon selfies under tiden, det är ju en annan femma! Haha, nä, jag hade lovat honom att göra lite reklam för att han ska springa Stockholm Maraton på lördag - så han tog bilder så att jag kunde marknadsföra honom på Instagram. Så nu när ni vet det, tycker jag ni ska gå ut och heja på honom på lördag - om ni befinner er i Stockholm vill säga. Han ska tydligen springa i en Superman-dräkt, så ni lär hitta honom! Tok.
 
Vi gjorde två varv cirkelträning idag, efter uppvärmningen som var minst lika jobbig. 12 övningar à 1 minut och 30 sekunders vila emellan. Här är jag mitt i en burpee.
 
Var slut redan efter första minuten. Haha.
 
Selfie-mästaren! Och jag som gör Kettle Bell swings!
 
Rumplyft för magen!
 
Har ni testat att träna med tjocka rep? Extreeeemt jobbigt! Men kul!
 
Här vet jag inte om jag försöker le, eller om det bara är så att jag tar i för kung och fosterland i TRX-övningarna.
 
Slutet gott, allting gott!
Kommentera 1

En alternativ Champions League final!

Publicerat i: Milano champions league, fotboll, lockar, lockigt hår, milano, rosé, spanien, tasca
I lördags hade jag och Alexandra bestämt att mötas upp på Tasca (märks det att det är min favoritbar) för att se på Champions League finalen. Det är en spansk bar, och eftersom det var två Madrid-lag i final, så var vi övertygade om att de skulle visa finalen. Men tji fick vi, för de hade inte ens en TV på plats! Nu var vi egentligen inte extremt intresserade av matchen, mer av stämningen runt omkring. Men då a l l a satt inne på någon överfylld sportbar mellan klockan 21 och 23:30  så var det inte så mycket som hände på stan. Vi orkade inte tränga oss in på en bar band alla spanjorer, så vi bestämde oss för att ta ett glas vin på Tasca, för att sedan gå hem till mig och se på en film tills matchen var över. Efter det gick vi ut igen för att kolla in folklivet - och folkliv var vad det var! Bra kväll ändå, även om det inte blev riktigt vad vi hade tänkt oss.
 
Så här ser det ut när vi ska försöka ta bilder på oss tillsammans...en är alltid med, den andra är alltid utom fokus.
 
Så vi övergav gruppbilden och tog foto på varandra istället. Ser ni hur spanskt jag hade klätt mig, kvällen till ära!
 
I lördags var sista dagen vi kunde gå sommarklädda, nu ÖSER det ner och är mörkare än natten. 
 
Olè! 
Kommentera 0

Marilyn Monroe på fruktmarknaden

Publicerat i: Milano aprikoser, citroncest, fruktmarknad, körsbär, marilyn monroe, marknad, milano, persikor
Igår, på mitt vanliga marknadsbesök, gjorde jag en riktig Marilyn Monroe. Jag hade satt på mig en kjol då det var en miljon grader ute, och inte tänkte jag på det när jag traskade över ventilerna till Metrostationen under marknadsstånden. Jag utbrast ett litet skrik och försäljarna bakom mig fick sig en trevlig syn och ett gott skratt när min kjol flög i vädret. Haha. Jag bjuder på den - inte mycket annat jag kan göra, än att skratta åt det, så här i efterhand.
 
I det här ståndet stod jag i kö länge - det bästa då det kommer till körsbär, aprikoser och persikor. Ser ni persikorna längst fram i bild? De heter saturine eller pesca tabacchiera på italienska - i Sverige tror jag de säljs under namnet "vildpersikor" eller möjligen "Paraguayo". De ser mest ut som en donut i formen, och jag tycker den är mycket godare en vanliga persikor. Testa om ni får möjlighet. Jag köpte för övrigt också med mig 2 kilo körsbär hem! I know - vad ska jag med två kilo till?! Men saken är den att jag ska spela in receptfilmer för Chef in Camicia på onsdag och behöver då använda mig av körsbär. Nu är jag dock rädd för att de kommer hinna bli dåliga innan dess, så jag får nog leta körsbärs-inspiration på Pinterest ikväll och se vad jag kan göra med dem. Hur det blir med den saken får ni se på Citroncest, men det vet ni väl vid detta laget?
 
Fruktparadis!
Kommentera 1
Visa fler inlägg