Francesco är en av våra lekledare i gruppen Cittadina del Mondo (den Erasmusgrupp vi nog har bestämt oss för är den bästa). Han har en värstingkamera och tog helt fantastiska bilder när vi var på Grape Harvest förra veckan. Eftersom det är något vajsing med bilderna på Facebook, tänkte jag helt enkelt att jag snor några av hans bilder och lägger in här istället. Så får ni också se.

Ikväll är det dags för aperitivo nummer fem denna veckan. Femte dagen, femte apiritivon, ni förstår hur vi spenderar kvällarna. Nästa vecka får vi kanske lugna oss lite. Men än behöver vi inte oroa oss över att det inte skulle finnas fler nya barer att gå till. Det kryllar av dem i Florens. Och precis som Inge sa igår: Jag har inte sett ett enda ställe i Florens som inte ser mysigt ut. Så sant, så sant. Vilken lyx.

Kommentera 1

Vista sui tetti.

Publicerat i: FIRENZE
Ville bara visa er vad jag ser när jag öppnar mina köksfönster. Man kan ha det värre än att se solen gå upp över takåsarna när man fixar frukosten. God morgon Italien.

Kommentera 0
Hejhejhallå! Vet ni var jag uppdaterar ifrån? Borgo Pinti 3. Min nya adress och mitt hem resterande månaderna i Florens. Jag trivs redan fantastiskt. Lägenheten är perfekt. Läget är perfekt. Det ligger en perfekt mataffär hundra meter bort. Det ligger en perfekt forno utanför dörren där jag kan köpa mitt dagliga bröd. Lägenheten ligger på fjärde våningen utan hiss så jag kommer ha en perfekt rumpa efter fyra månader. Perfekt, perfekt, perfekt.

Vad som mer är perfekt är att jag har haft en fin kväll med mina vänner på Le Murate. Kom just hem och nu väntar sängen för imorgon är det uppstigning più presto. Buona notte amici.


Kommentera 1
Visa fler inlägg