Från San Remo till Sestri Levante

Publicerat i: Milano In-italia blogg, chiavari, frukostbuffé, grand hotell, gömställe, hideaways, hotell, italien, ligurien, lyxhotell, pool, san remo, santa margherita
Hej kompisar! Den här veckan har gått fort, jag har nämligen varit iväg i Ligurien måndag till torsdag med min danska kollega Allan. Jag ska ärligt säga att jag var lite osäkert inställd på att vara iväg på resa med en kollega som jag aldrig träffat förut, men alltså, vilken klippa Allan är! Vi har haft så roligt, skrattat mycket, mobbat varandra för våra språk, sett mycket, träffat otroliga värdar, sett fantastiska hotell, ätit gott... haft en riktigt bra produktionsresa med andra ord. Syftet med resan var alltså att besöka hotell som vi vill samarbeta med på In-Italia och Hideaways, och vi har avverkat en massa. Vi startade nästan vid franska gränsen, i San Remo, och sedan tog vi oss hela vägen längs kusten ner till Sestri Levante i östra Ligurien. Däremellan har vi gjort avstickare in i landet för att besöka riktiga Hideaways som ligger mitt i ingenstans - men varit helt fantastiskt små gömställen. 
 
Här kommer några bilder från vår lilla resa, enjoy!
 
Kommentera 1

New York: day 7 - Outletshopping & hemresa

Publicerat i: Milano New York City, jfk, milano, new york, outlet, tj maxx
Jag har inga bilder från vår sista dag i New York, men bara för att avsluta segmentet innan jag kan börja uppdatera er från Milano igen, så kan jag berätta att Alexandra och Aedan hade redan åkt iväg till Miami för att fortsätta sin bröllopsresa. Kalle och Krisse och deras Anna var redan inne på Manhattan och bodde numera hos en annan av deras kompisar. Kvar hos Tom, Sabina och Zoe var jag och Moa och Pia, och vi spenderade sista dagen med att åka till TJ Maxx där jag faktiskt gjorde några riktigt bra inköp till träningsgarderoben, sedan körde Sabina mig och Moa till JFK och x antal timmar senare landade vi i Köpenhamn. Där stod min pappa med en resväska till mig, och efter att ha hämtat upp den, gick jag återigen igenom säkerhetsportarna och fortsatte direkt (med x antala timmars förseningar) min resa till Milano. Jag kan säga att jag var helt slut när jag kom fram, och det tog mig nära en vecka att bli av med jetlag, trötthet, förkylning och halsont. Men jag överlevde.
 
Resan till USA var helt fantastisk, tack alla inblandade - framförallt till Tom och Sabina för er otroliga gästfrihet.
 
Tillbaka i Milano.
Kommentera 0

New York: day 6 - The Burger Tour & ensamtid

Publicerat i: Milano New York City, chelsea, greenwich village, hamburgare, manhattan, meatpacking district, new york, shopping, soho
Dag sex var det inplanerad en Burger Tour på olika platser i New York. Tom var huvudansvarig guide, och hade redan bestämt de olikaplatserna vi skulle besöka. Det gick lite sådär. Jag tror att de normalt sätt är en fyra fem stycken på den turen, denna gång var nog närmre 12 vilket ställde till lite problem i organisationen. Jag hängde därför bara med på de första två stoppen och tog en tugga på en burgare som smakprov, sedan skiljde jag mig från gruppen och begav mig iväg på ensamtid. Jag kände att jag vill ha tid att uppleva staden så som jag kom ihåg den. Gå till mina favoritställen, och ta mig tid att njuta av staden utan stress. Så jag tog mig till Chelsea, Meatpacking och Greenwich Village = mina favoriter. Återigen besökte jag The Butcher's Daughter (men på annan plats denna gång), och sedan avslutade jag med fönstershopping i SoHo och på 5th Avenue innan jag mötte upp de andra igen.
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg