Har haft lite längta-tillbaka-till-Gressoney-känslor de senaste dagarna. Tror det ligger till grund i att Alison ringde i måndags. Har inte pratat med henne på en evighet så samtalet var riktigt kul. Dessutom mailade Jani mig idag och berättade att han nog hade hittat några luckor så att han kan komma och hälsa på mig i sommar. Hoppas han kommer! Finsk invasion! 

Men, när jag får dessa längta-tillbaka-känslor, oavsett om det är till Gressoney eller till något annat, så tittar jag alltid på bilder från den tidpunkten. Men när man har tittat på sina egna bilder femtio-elva gånger så räcker de inte längre till. Det är då internet är som bäst. För på internet hittar man allt. Nu gick jag till exempel in och tittade på filmer från Gressoneys webcameror. Det dämpar längtan lite. Dessutom är jag lite stolt för det är jag och ingen annan, som har översatt den svenska texten. Från italienska... Nej skojade bara, från engelska såklart. Men det känns som eb liten del av mig finns på den där hemsidan nu. Gå in och titta vet jag! GressoneyOnLine.it

Kommentera 0

Äpplet nästa

Publicerat i: Resor
Idag tror jag är den bästa dagen på länge. Vet ni varför? För att jag har precis heeeela New York-resan framför mig. Imorgon kommer väckarklockan att ringa klockan 04:00, sen är det avfärd mot Kastrup någon timme senare. Därefter är siktet inställt på bästa stället på jorden. Jag har nog lite svårt att förstå att jag imorgon kommer stå på en aveny igen, omgiven av skyskrapor och gula taxibilar. Det finns få saker som framkallar de känslor jag får när jag är i New York. Det är kärlek med stort K. Dock känner jag mig lite vemodig för nu har jag gått och längtat så länge och så kommer det vara över hux flux. Tiden går som sagt fort när man har roligt. Men jag ska ta vara på varje sekund. Jag ser till och med fram emot att få spendera tid på Kastrup innan avfärd. Gillar Kastrup starkt. Flygplatser överhuvudtaget är mysiga. Folk är glada. Glada för att resa, glada för att komma hem. Glada för att möta upp en gammal vän, glada för alla andra är glada. Det är en positiv plats och det smittar av sig. Vi kommer ha det kanon Alexandra. New York - vi ses snart!
Kommentera 0

Soran Ismail

Publicerat i: Humor
Jag älskar saker som får tiden att gå fortare än den egentligen gör på jobbet. Och nu faller kanske inte Soran under kategorin sak, utan mer under kategorin personligheter. Men hans blogg är väl en sak och den är värd vartenda besök. Herre Gud vad jag fnissade igår på jobbet när jag läste hans inlägg. Framför allt de som handlade om när han var ung (Ung och ung. Det är han väl fortfarande egentligen. Och nu låter jag som hans mormor trots att jag själv är lika gammal). Vad jag vill ha sagt är att Soran Ismails blogg är min nya favoritblogg. Gå in och läs här.
Kommentera 0
Visa fler inlägg