AV en ren händelse slog jag på TV6 ikväll där de visade Blood Diamond med Leo DiCaprio. Jesus vilken bra film. Väldigt mycket våld, men väldigt tänkvärd. Hade jag inte varit så trött så hade jag fällt många tårar i slutet, men all min vätska tog slut på Step-passet tidigare idag. Sevärd film i alla fall. Länge sedan jag hade ett filmtips i bloggen, så detta får klassas som det!

Nu: God natt mina skatter!

Kommentera 0

Livet leker!

Publicerat i: Louise
En helt fantastisk dag! Jag gick hem från gymmet vid nio ikväll och det kryllade av folk på uteserveringarna. Sjutton hela grader får svenskarna att krypa fram från sina små bon. Underbart, jag får utlandskänsla. Längtar så ofattbart till sommarens långa nätter och varma dagar. Snart, snart, snart! 
Kommentera 0

PPP?!

Publicerat i: Louise
I tisdags var jag på Alumniträff med ProCivitasBarsidan här i Göteborg. Peter Connée åker runt till några olika platser för att träffa gamla elever och eftersom jag hade grymt kul under min gymnasietid så ville jag såklart möta upp. Det var bara Petra som var där från min gamla klass, resterade gick i parallellklasser, eller var från Malmö och Växjö. Jättekul att prata gamla minnen och få höra hur de har det på skolan idag. Dock tyckte jag det var synd att mina favoritlärare Eric och Chris inte var med. Jag får helt enkelt åka och hälsa på dem i Helsingborg vid ett senare tillfälle...


Självklart skulle vi ta en gruppbild också. Petra står till vänster om mig. Och Marcus till höger är från ProCivitas i Växjö men går i min klass nu på Handels.
Kommentera 0
Visa fler inlägg