Idag säger jag GRATTIS till min fina, underbara, söta, spralliga, humoristiska, goda, äldsta vän Johanna. Att du kallas Joy är inget sammanträffande, du är verkligen glädje personifierad! Önskar jag kunde fira din dag tillsammans med dig i London, men jag betvivlar inte att de tar väl hand om dig idag. Saknar dig på hemmaplan!

Och så måste jag ju gratta min lille kusin Filip som idag fyller myndigt. Herre Gud, var du inte 4 år typ igår?

En massa kärlek från mig till er båda!
 
Kommentera 0
Gårdagen blev ju helt underbar till slut. Solen kom och jag dansade på moln (well, obefintliga moln då). Älskar detta sommarväder och njuter av varje sekund. För att fira en bra dag slog vi till med utgång på kvällen. Jag groggade här hemma i sällskap av mina päron, innan jag mötte upp Alexandra och Andy uppe i Fibbes lägenhet. Utsikten hans terrass bjuder på är oslagbar. Så vackert! Efter en trevlig stund, stack vi ner till Inferno, vars bakgård var packad med glada människor. Efter Infernos stängning avslutade jag kvällen, till Alexandras besvikelse skulle jag tro. Men jag tycker man ska sluta när man är på topp!

Nu: Nyss hemkommen efter en joggingtur. Jag vaknade kallsvettig och aningen bakis och kände att jag var tvungen att springa bort alkoholen. Sen: Solstolen väntar i trädgården. Ikväll: Blir det Hamnkrogen för att fira mamma på Mors dag. Fisksoppa, äntligen!


Som sagt: vilken utsikt!
Kommentera 0
Trots att matmarknaden tog upp en hel del av min tid i Helsingborg idag, så glömde jag inte helt och hållet vad jag faktiskt var där för att göra. Nämligen hitta de perfekta jeansen. Och, mina damer och herrar, de är funna! De är de dyraste jeansen jag någonsin ägt, vilket inte säger lite då min garderob innehåller en hel del jeans från 7 for all mankind, Paper denim och Tommy Hilfiger. Men, de satt som en smeck och jag kände att de var värda varenda krona. Märket är M.Grifoni, inköpta på Cirkus och ja, jag är lite kär.


Vad som finns i påsen får ni se en annan dag!
Kommentera 0
Visa fler inlägg