Mååål!

Publicerat i: Träning/Hälsa
Asmundtorp vann över Limhamn med 2-0 idag, samtidigt som förra segerledaren Klagshamn spelade oavgjort. Detta innebär gott folk att Asmundtorp vann serien och går upp till divison 2 nästa säsong. Stort grattis! I'm proud to be your supporter. Extra mycket grattis till min käre bror. Du är bäst!

image85
Kommentera 0

Spara och slösa

Publicerat i: Louise
Kom och tänka på en sak härromdagen när jag gick från mitt hus till vårt garage. På väg dit passerar jag ett hus och i detta hur bor en gammal tant. Just denna dagen var hon ute i sin trädgård och rensade ogräs. Inget konstigt med det, men det jag reagerade på var att hon samlade allt ogräs i en papperspåse från Epe-livs, en affär som stängdes ner för ca tio år sedan. Detta är typiskt pensionärer, de är så himla sparsamma. Jag menar hur många människor i de yngre generationerna hade sparat på en papperspåse i 10 år? Det samma gäller min farmor och farfar. De har absolut inget behov av det - ändå tvättar min farmor sina gamla Wetex-trasor i tvättmaskinen. Jag är helt allvarlig. Det är sinnes. Och hon sparar halvanvända servetter för "de kan man använda som hushållspapper". Ja, det ligger väl i uppfostran skulle jag tro. Hårda tider krävde att man fick vara sparsam, medan vi som växer upp nu har en helt annan inställning. Går något sönder köper vi nytt direkt. Ibland kan jag störa mig på mig själv för att man lever så slösaktikt. Men sen samtidigt så är det ju så det är. Det gäller att hänga med i utvecklingen. Och då kan man inte spara på gamla Epe-livspåsar. 
Kommentera 0

Imogen Heap

Publicerat i: Musik/Böcker
Det bästa med min iPod är Shuffle-funktionen, för då lyssnar man plötsligt på låtar som man sedan länge har glömt bort att man har. Och idag innebar det att låten Hide and Seek med Imogen Heap uppenbarade sig igen efter en väldigt lång tid. Jag kan inte förstå att jag överhuvudtaget glömde bort denna låten - det är en av mina absoluta favoriter. Första gången jag hörde den sa jag till mamma att den låten ska jag ha på min begravning. Och där var det samtalet avslutat. För mamma ville inte prata om min begravning. Men i alla fall. Varje gång jag numera lyssnar på låten så blir jag totalt lugn i själen...
Har länkat till videon på you tube. Men kolla inte på den, för den är lite märklig. Lyssna bara på låten.

http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc

Vad gäller Imogen Heap så är det fler låtar än Hide and Seek som är värda att lyssna på. Hennes musik är helt fantastisk. Den skiljer sig från mängden. Goodnight and go, Headlock och Loose ends bara för att nämna några låtar. Köp hennes album Speak for yourself och skaffa dig egna favoriter.
Kommentera 0
Visa fler inlägg