Le amiche!

Publicerat i: Milano
I lördags ordnade jag kräftskiva för mina fina Landskronavänner. Vissa av dem har jag känt hela livet. Andra har jag lärt känna i tonåren. Men oavsett vad så är det dem jag längtar efter att få träffa när jag är på andra sidan Europa. Det är alltid massa skratt inblandade när vi ses, varvat med uppdateringar från livet och diskussioner om olika ämnen. Det har alltid hänt något sedan vi sågs sist. Denna gång har Krisse gått och gift sig, Emma blivit sambo i Helsingborg och Malin jobbar på i Stavanger. För att nämna några saker. Tänk för 10 år sedan. Vem kunde då ana att vi skulle vara där vi är idag?! Jag ser med spänning fram emot alla framtida träffar och uppdateringar!
 
Gammal kärlek rostar aldrig.
Kommentera 0

Zia + Nipotina

Publicerat i: Kärlek/Vänskap kärlek släkt Tyra
Här kommer en snabb update. Sverige är bra. Jag hänger med favoriter, främst med den här. Hon är grym. Bäst. Och sötast av alla. 
Kommentera 1

All'aeroporto!

Publicerat i: Milano
Nu sitter jag på Malpensa och väntar på att boarda mitt flyg till Köpenhamn. Fördriver tiden med min bok, min telefon och en sista italiensk måltid innan jag lämnar stöveln för ett tag. Ska bli så skönt att komma hem, men alltså vad är det nu med vädret där hemma? Sol i en jädrans månad men när jag kommer hem ser det bara ut att bli regn. Maximal otur denna sommar. Men vad är väl soliga dagar på stranden, ljumma grillkvällar med vänner och oändliga nattliga samtal i trädgården? Absolut ingenting eller hur? Äh, bu! Kan ni alla be till vädergudarna nu tack?!

Grillade grönsaker, stracciatella di Burrata och ett glas Falanghina. Gott!
Kommentera 2
Visa fler inlägg