Hej svejs en sista gång från 2009. Det har varit ett helt otroligt bra år. Och vet ni? Till 2010 skruvar vi upp volymen ytterligare ett snäpp! Visst är det härligt att leva?

Gott nytt år! Happy new Year! Felice anno nouvo!(Jag jobbar på min årskrönika! Något att se fram emot, eller hur?)

PUSS

Kommentera 0

Khab kun maa khaa!!

Publicerat i: Louise
Det bästa med att Eric och Maria är hemma är ju självklart just det - att de är hemma. Men det som lätt kommer på andra plats (med en touch på förstaplatsen) är att de hade med sig världens finaste julklapp till mig!

TACK bästa bror och svägerska! Jag är så himla glad!
Nu kan jag äntligen bära mina skolböcker med stil, och inte i Handelsbodens svarta plastkassar...
Kommentera 1
Idag kom Eric och Maria hem från två sköna veckor i Thailand. Mamma och pappa skulle över till Kastrup för att hämta upp dem. Och jag följde med över bron för att ta mig en liten shoppingtur i ett Danmark fyllt av UTSALG! Ja rea var det, och massor med folk på stan. Framförallt en gigantisk invasion av italienare. Jag skojar inte om jag har hört hundra ciao idag. Så vem behöver egentligen Italien? (Okej, jävligt dum fråga. ALLA behöver Italien, men Köpenhamn fick duga idag...). Trots all rea var dagens bästa inköp en demoskiva jag köpte av en gatumusiker för 70 danska kronor (okej 100 då - han fick 30 spänn i drix för att han var så snygg). Jag tog mig en liten pratstund med honom. Rich Alexander heter han - lägg namnet på minnet. Kommer från Australien, bor numera i Danmark. Och han har en röst som inte är utav denna värld. Grym!

Jag hittade bara detta klippet på YouTube, men den dåliga kvaliteten på videon gör inte hans röst rättvisa. Ni får helt enklet komma hem till mig och lyssna på demon! Välkomna!


Sista låten - Nomad Song har han skrivit själv...
Kommentera 0
Visa fler inlägg