Revolutionary Road

Publicerat i: Film
Igår fick jag, Malin och Anna på jobbet ett infall som slutade med bio på Filmstaden i Malmö. Vi bestämde oss för Revolutinary Road, mest för att det var den som passade bäst i tid. Tyvärr var filmen ingen höjdare, en rätt seg film. Dock med en otroligt bra poäng! Våga hoppa! Våga ta tag i det liv du alltid drömt om att få leva. För annars...
Kate och Leo skulle i alla fall hållt sig till Titanic om ni frågar mig. De är jätteduktiga skådisar, men med ett tråkigt manus kan inte ens skådespelartalanger rycka upp pubilken.
Dock ett stort plus till stolarna i Malmös biosalonger. Stora, mjuka gungstolar. I like!

Kommentera 0
Vad jag ÄLSKAR de första vårdagarna. Dagar som idag. Jag tog en långlunch och gick ut på stan i Malmö. Solen bländade och människor såg glada ut för första gången på länge. Det kändes som att vårkänslorna bubblat upp på ytan hos alla och just i den stunden var jag helt nöjd med livet. No worries. Roligaste jobbet. Bästa vännerna. Trevligaste kollegorna. Jag ska bara ta vara på tiden!

<3 Springtime!
Kommentera 0
ÅHH, vilken otrolig kväll jag hade i Köpenhamn igår! Var så kul att träffa alla kända och okända danska Nortlanderkollegor. De är riktigt lätta att ha att göra med. Vi möttes alla upp på en bar i Kph innan vi gick vidare till HC Andersenslottet. Väl där kom vi in till en jättestor foajé där vi drack välkomstdrinkar. Fullt med folk var där, och jag måste säga att danska tjejer har grym klädstil! Sen gick vi i alla fall vidare in i festsalen där vi åt, drack och dansade hela kvällen. Ett band som heter ShuBiDua spelade. Detta är Danmarks största kultband. De är ungefär lika stora i Danmark som Gyllene Tider är i Sverige. Jag hade ingen aning om vilka de var, men danskarna blev som tokiga. Det var riktigt ös. Vi shakade som fasen hela kvällen, tror inte jag har dansat så mycket på år. Lars, min svenske chef briljerade också med sina moves, jäklar var han sprattlade! Haha, skrattattack! Klockan två tog vi nattåget till Malmö. Väl där tog jag en taxi till kontoret där jag spenderade 4 timmar sovandes i sofforna innan jag imorse tog tåget hem till Landskrona. Nu är jag helt slut, men jätteglad över att ha varit med på gårdagens lyckade fest!


Jag hade afro gårdagen till ära. Detta var dock innan jag hade fått styr på det...


Alex, så här blev det till slut! Tack för lån av alla smycken!


Mina svenska kollegor, Malin och Anna.


Serveringspersonalen och Anna.


ShuBiDua spelar!


Michael, vår VD, Kajsa och Morten. Kajsa och Morten är nog världens sötaste par!


Christian och Martin från det danska kontoret.


Jag och Kajsa rockar loss!


Så här ser min chef ut. Och då var jag snäll och la inte upp den värsta bilden!


Tillslut blev vi så trötta efter allt dansande att vi bildade en liten skohög innan vi begav oss ut på dansgolvet igen!


Morten x 2 bär på Jacob och Kasper.


Jag, Kajsa och Debbie som säljer resor på vårt Holländska kontor.


Julie, dansk säljare vars föräldrar var mina första gäster i Gressoney!
Kommentera 0
Visa fler inlägg