Med volymen på max skulle jag vilja säga att denna låt beskriver exakt hur jag känner mig idag. Tung och seg, men ändå med en nypa positivitet och hoppfullhet. Jag älskar när Shufflefunktionen på iPhonen hittar exakt rätt låt till rätt humör på rätt dag. Låten höjs liksom till tusen och en euforisk känsla infinner sig för en liten stund.

Kommentera 1

Loui på ärten!

Publicerat i: Mat/Dryck
Jag tror jag har kommit på bästa tillbehöret. Sådant som man bara kommer på då man har ont om tid och ett tomt kylskap. Så enkelt, så gott. Bara koka lite ärtor, blanda med cirka en matsked av valfri smaksatt philadelphia, salta och häll i lite chiliflakes. Tadaa! Ät och njut. Ikväll äter jag mina ärtor med grillad kyckling. Det blir liksom lite vardagslyx av det hela! Och det mina vänner, är inte fy skam!

Kommentera 1
Jag stannade kvar på jobbet ända till halv sju idag. Sofie var märkbart stressad så jag kände att jag lika bra kunde stanna och hjälpa henne. Dessutom var det en godtagbar ursäkt till att strunta i kvällens italienskalektion. Jag är så fed up på den nu. Jag älskar språket. Verkligen. Och jag kommer att lära mig det. Men jag tror helt ärligt inte att denna kurs är det rätta forumet att göra det. Well, well. Ett senare beslut.

På väg hem gick jag inom Hemköp för att köpa med en grillad kyckling. Jag kom hem, inte bara med en grillad kyckling, utan också med 2,1 kilo fryst kycklingfilé. Det var extrapris och jag älskar att göra klipp på saker som jag faktiskt använder. Så nu är frysen fylld och jag får nog se till att googla kycklingrecept för inspiration inom det närmaste.

Nu: Mat!
Kommentera 0
Visa fler inlägg