Movietime!

Publicerat i: Film
De senaste dagarna har varit riktigt tysta på jobbet. Knappt något folk alls, vilket är konstigt då det faktiskt är golfvecka på Landskrona Gk. Så när allt är städat och diskat får man hitta på andra sätt att fördriva tiden på. För min del så tar jag alltid med datorn och tittar på film. Igår såg jag Nyckeln till frihet med Morgan Freeman. Idag såg jag Love happens med Jennifer Aniston. Två helt olika filmer med precis lika bra för att få timmarna att gå aningen snabbare. Jag rekommenderar båda. Så det är bara till att besöka närmsta videobutik.Kommentera 0

Arnold

Publicerat i: Träning/Hälsa
Har ni sett vilken biff jag börjar bli? Det måste vara alla tallrikar jag bär fram och tillbaka på jobbet. Eller alla armhävningar jag gör i badrummet om morgonen. Våga hata gäddhäng!

Kommentera 0
Att försöka få tag på en tid hos en läkare i denna stad är ett skämt. Framförallt då jag inte är skriven i denna stad utan i Göteborg. Ingen vill hjälpa till. Tack vården, ni vet precis varför ni finns till! Jag är skitförbannad nu... lika bra jag slutar skriva annars vet jag att det kommer spåra!
Kommentera 0
Visa fler inlägg