Jag är så otroligt oinspirerad till livet för tillfället. Inget händer. Jag längtar så otroligt mycket tillbaka till Florens att det gör lite ont i kroppen. Som tur är kvarstår det nu mindre än en vecka innan jag återigen är på plats. Och innan dess ska det nya året firas in för bövelen. Dags att se livet från den ljusa sidan igen och avsluta år 2011 med bravur. Dagen idag har inte inneburit så mycket mer än ett kärt återseende av Eric och Maria som äntligen är tillbaka från Thailand! Med sig i bagaget hade de en ny väska till mig. Tack, tack, tack och oj vad många böcker jag kommer att ha plats med i den. Strålande med andra ord. Ikväll ska vi fira jul igen, med Marias stora familj. Det ska bli jättemysigt, för det kändes som att julen bara sprang förbi för min del. Jag var inte hemma under hela Decembers uppladdning och när jag väl kom hem vad det julafton innan jag hann blinka. Så ikväll hoppas jag på julskinka, senap och sill åter en gång!
Kommentera 0

Efterlysning!

Publicerat i: Louise
Lotta! Jag har försökt maila dig på adressen du lämnade i förra inlägget, men mailet studsar tillbaka! Kan du inte maila mig på louise_laurenius@hotmail.com så att jag får din mail. Tack snälla!
Kommentera 1
Nu testar jag alla medievägar jag kan. Kanske är det så att någon okänd bloggläsare har en extra lägenhet i Göteborg till hands och vill hyra ut den till mig i vår. I så fall går det ytterst bra att maila mig på louise_laurenius@hotmail.com. Man kan också klicka på bilden nedan och komma till annonsen jag har lagt ut på Blocket. Den länken kan man sedan dela med alla man känner för att hjälpa mig så gott det går. Heja. Nu löser vi det här tillsammans tycker jag!

Kommentera 3
Visa fler inlägg