Tyra-dagen!

Publicerat i: Milano
Idag har det varit Tyra-dagen hela dagen, en namnsdag väl värd att fira. Speciellt när man är världens sötaste lilla tjej. Den senaste tiden har jag haft en sådan otrolig längtan efter min lilla Tyris, och jag hoppas jag kan komma hem till Skåne snart så jag får leka med henne ute i solen. Puss till dig gullunge, faster saknar sig så!
 
Kommentera 0

Sul campo di tennis

Publicerat i: Milano
Ny helg som passerat betyder ny blogguppdatering. Som jag skrev i förra inlägget spenderade jag fredagkväll till lördagförmiddag i Arcore, eller egentligen i lilla, lilla Lesmo precis i närheten. Vi invigde grillsäsongen med hamburgare, karamelliserad lök och hemmaslagen majonäs. Maria gjorde dessutom hallontårta och jag fixade veggoburgare till Giulia - Marias och Andreas vän, som var med tillsammans med hennes kille Francesco. Supermysig kväll med nya vänner.
 
På lördagen vaknade vi upp till en strålande sol och åt frukost utomhus på verandan. Lyx! Sedan tog vi på oss träningskläderna och styrde stegen mot tennisbanan. Maria och Andrea hade utlovat tennislektion, och jag hade utlovat noll bollsinne. Men jag tyckte ändå det gick rätt bra. För att inte ha spelat tennis sedan de där fåtal gångerna när jag var 4 år och lekte rundor på minitennisen i Landskrona, så får jag ändå säga att jag är nöjd med utfallet (även och jag säkert slog bort fyra bollar över häcken, och de kommer mina lärare aldrig att hitta igen...). Jag fick blodad tand, och nu hoppas jag att Maria vill ställa upp på fler lektioner framöver. Superkul!
 
 
 
Kommentera 0
Milano kan vara bra fint ändå! Inte bara grått, grått, grått. Idag är det Festa della Liberazione och italienarna är lediga. Många har rymt staden och ett lugn har infunnit sig. Skönt! Jag valde att jobba hemifrån idag och ta ledigt en annan dag istället, och hann därför med att starta morgonen med en löptur följt av sen frukost med Maria och Andrea på Pandenus. Perfekt start på dagen. Pandenus ligger i östra delen av centrala Milano, där många residens finns, så det är en väldigt mysig atmosfär där.

Dagen fortsatte sedan med jobb och nu sitter jag på tåget på väg till landet. Närmare bestämt Arcore där Andreas föräldrar har ett hus. Vi ska ta vara på helgen, och solen, genom att grilla ikväll. Imorgon ska jag få tennislektioner av Maria och Andrea! Haha, det kan ju bara gå rätt åt helvete med mitt bollsinne, men kul ska det bli! 

Livet alltså. Bra fint ibland!Kommentera 0
Visa fler inlägg