Det måste ju vara fler än jag som någon gång sett programmet Plötsligt i Vinslöv. En dokumentär om (enligt mig) världens mest patetiska och sorgliga människor. Det gör nästan ont i mig att se att det finns människor vars värld inte sträcker sig längre än till närmsta minigolfbana. Men hur sorgliga dessa människor än må vara, så är det otroligt fascinerande och framförallt underbart komiskt att få en inblick i dessa själars liv. Enjoy!


Kommentera 1
Sitter här i mina gröna Citizens of Humanitybyxor. Köpte dem för mer än två år sedan på Century 21 i NYC, men det är inte mer än tredje gången jag använder dem. Hur kommer nu detta sig? Jo, jag köpte dem under en semestertripp till staterna, kom hem, åkte sedan iväg igen som au pair och lämnade byxorna hemma. När jag kom tillbaka ett halvår senare var mina mått inte riktigt de samma. Första gången jag skulle använda mina fina gröna jeans sprack de i grenen och knappen flög av. Ja, jag åt en hel del skit i USA. Nu är byxorna i alla fall lagade och jag får på mig dem igen, så det går ju åt rätt riktning i alla fall. Får se hur länge detta håller med tanke på all den glass jag numera sätter i mig.

I övrigt kan jag tillägga att Citizens of Humanity gör jeans med kanonbra passning! Företaget drivs av samma personer som grundade Seven for all mankind vilket säger mycket eftersom de flesta av oss vet hur perfekta Sevenjeansen är för vår rumpa! Rekomenderas!
Kommentera 0

Icecream Freak!

Publicerat i: Mat/Dryck
Vi vet alla vilket godismonster jag normalt sätt är, men det har skett en viss förändring. Jag har inte gett upp mitt kära godis, just nu har jag dock ersatt det med något annat, nämligen glass. Icecream, glace, gelato, is. Kärt barn har många namn. Denna vecka har varit mer glassig än normalt då jag började veckan med att äta Lidls Stracciatellaglass. Säga vad man vill om Lidl, men deras glass är helt ljuvlig. Tisdagen var jag på möte på Nortlander i Köpenhamn och efter 10 timmars snack, var jag på väg hem och kände jag att jag var värd en Magnum. Provade deras nya smak Mayan Mystica. Otroligt god. I onsdags fyllde mamma år och farmor och farfar bjöd på middag. Till efterrätt blev det... gissa? Glass! Denna gång Carte d'or Crema di Marscapone. Med jordgubbar och bärsås. Yummie! Och sist men inte minst, som den goda medarbetaren jag är bakade jag lakritsmaränger i veckan och bjöd personalen på detta i torsdags tillsammans med Lakrits- och citronglass från SIA. Frysen i receptionen fungerar inte, så glassen blev sådär lagom smält och gräddig i kylen. En riktig fullträff.

Glass är gott, jag kanske borde fundera på ett yrke som provsmakare...

image177
Kommentera 0
Visa fler inlägg