Torta di zucca!

Publicerat i: Mat/Dryck, Milano citroncest, kärlek, pumpa, pumpapaj, pumpkin pie, stora frågor
Det är så himla roligt att baka till mina kollegor, för de äter och är glada. Den diet-hets som man ofta kan märka hemma finns inte på vårt kontor, och det tycker jag är extremt skönt. Sedan att det är jag som alltid har med mig sallad till lunch är en annan femma. Men mina sallader är inte del av någon diet. Jag äter sallad för att jag tycker det är så himla gott!
 
Nåväl. Igårkväll, då jag borde ha tvättat och städat inför mina föräldrars ankomst imorgon, ställde jag mig istället i köket och gjorde pumpapaj. Det är ju trots allt Thanksgiving och Halloween i helgen och det tyckte jag skulle firas. Därför tog jag för mig att göra något jag aldrig gjort förut, och resultatet blev en saftig pumpapaj. Eftersom jag nu har en matblogg dedikerad till att inspirera er med recept och idéer, så kan ni hitta receptet om ni går in på Citroncest. Håll till godo.
 
Mina kollegor gav mig lovord för min paj, och alla bad om receptet, så nu kommer det bakas pumpapaj i alla italienska hem. Kul! De ställde sig också frågande till hur jag fortfarande kan vara singel med tanke på vilket ypperligt hustrumaterial jag tydligen är med tankte på min matlagning. För vägen till en mans hjärta går ju via magen som det så fint heter. Jag ställer mig också den frågan titt som tätt. Det är bara det att det är lite svårt att briljera med sina kökskunskaper på gymmet eller på krogen. Jag får börja hänga mer i restaurangkök helt enkelt... 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg