En helg i maj.

Publicerat i: Louise
Oj, vilken fin helg jag har haft. Hela denna vecka har ju varit magisk på alla sätt och vis. Vackert väder tar fram det bästa i oss människor. I oss svenska människor. Efter att ha bockat av en presentation i Development Economics i fredags styrde jag stegen mot Incontro för att fira att Cecilia och Lisa har lämnat in sin uppsats och mer eller mindre har tagit examen nu. Härligt. Jag kämpar vidare i några veckor till. Upplägget är lite annorlunda för oss nationalekonomer, och dessutom går min sista kurs på halvfart så den har liksom dragits ut på tiden. Incontro var mysigt. Rosé och öl på en fullsmäckad uteservering. Därefter gick vi till Heden för att titta på när Eric, Heimar, Kristian, Toby och gänget vann sina matcher i Korpiaden. Picknick med underhållning!

Lördagen börjades med träning och avslutades med grillning på klipporna ute på Saltholmen. Solnedgång och vänner. Västkusten på sommaren är fantastisk! Oj vad mysigt vi hade det. Titta själv på bilderna så får ni se!

Idag har jag legat några timmar i min lilla park bakom mitt hus. Pluggat artiklar och kapitel. Sedan blev jag upphämtad av faster, farbror och kusin vitamin och vi styrde bilen hem till Kungsbacka. Där bjöds det på grillfest och jordgubbar och glass som avslutning. Så gott. Alltså. Så gott!

Nu är det god natt och imorgon ska jag gå på mitt sista seminarium på Handels. Vad sjukt. Tre år har sprungit förbi...Kommentera 123
Visa fler inlägg