Glad midsommardag vänner! Jag hoppas ni hade en fin dag och kväll igår. Jag firade hemma i Skåne med Alexandra och Emma. Kvalitetshäng istället för kvantitetshäng detta år. Vi hade jättemysigt. Det regnade hela långa dagen, men lagom tills vi skulle äta sprack det upp och solen stannade framme resten av kvällen. Så efter huvudrätten rullade vi ut markisen, torkade av stolarna, satte på infravärmen och stannade sedan ute tills småtimmarna.

Jag lagade mat hela dagen igår
. Vi hade bestämt för att strunta i den traditionsenliga maten. Så istället bakade knäckebröd och Foccacia. Svängde ihop olika röror och marinerade kyckling. Blandade mascarpone och flädersaft till min superdessert. Dukade midsommarbordet och länsade trädgården på gräslök och blommor. Jag hade en ambition att göra en midsommarkrans, men det uteblev. Men som tur var hade Emma på sig finaste kransen när hon kom och den fickjag låna ett litet tag.

Ikväll kommer nästa gäng på besök, så jag ska ställa mig i köket och fixa igen. Inte mig emot. Jag älskar ju att laga mat!


Hår av guld. Det kanske är jag som är Guldlock.


Mums, mums, mums.
Kommentera 2
Visa fler inlägg