Det är dags för en ny uppdatering. Förra veckan sprang iväg, och helgen lika så. Det blir så när solen äntligen tittar fram. För man trycker in så många aktiviteter man bara kan medan värmen fortfarande är kvar. Och då går tiden fort. För det gör den ju när man har roligt som det gamla ordspråket säger. Jag tänkte uppdatera er med de senaste bilderna från Instagram eftersom jag aktualiserar mycket mer frekvent där än på bloggen. Jag lovar att det kommer bli ändring på det när jag flyttat till Milano och troligen kommer ha med min systemkamera vart jag än går. Men än så länge duger Instagram mer än väl, och vill ni följa mig där är mitt användarnamn lolaurenius.
 
Anyway, here goes...
 
1. Solen gjorde att jag skyndade hem från jobbet en dag och tog en värmande powernap i parken. Kul att bikinin i alla fall kom till användning några dagar i år. 2. En dag behövde jag energi och då tog jag till blåbär och nötter. Gott gott gott. 3. Tre av veckans jobbluncher intogs utomhus. Två av dessa på Coffee and Deli som gör världens godaste sallader. 4. Amie och Matilda kom och gjorde oss sällskap en annan lunch. Det blev picknick på gräset utanför If.
 
1. Sedan blev det lördag och dagen jag länge hade gått och väntat på var här. Bruce Springsteen skulle spela på Ullevi och min lycka var total 2. Det var bara en sak som förstörde uppladdningen inför Bruce. Och det var det satans regnet. Men har man planerat att grilla då finns det ingen återvändo. Pappa och farbror fick uthärda under markisen. 3. Himeln såg inte ljus ut när vi begav oss in till Göteborg, men som synes var vi inte direkt nedstämda för det. 4. Och så skedde det magiska. Regnet slutade så fort Bruce entrade scenen. Tre och en halv timme senare var jag så nöjd. Vilken man han är den där Bruce.
 
1. Alexandra var också och hälsade på mig i helgen. Hon kom på fredagen och vi hann med en picknick vid vallgraven följt av en drink på Bar Himmel. På lördagen såg vi reprisen av OS-invigningen eftersom regnet inte bjöd på incitament att gå utanför dörren. Sen tog vi oss båda till Kungsbacka och när det var dags för mig och släkten att möta Bruce, då åkte Alex hem och såg på film. 2. På söndagen gick vi till Incontro och åt deras fantastiska brunch. Den är guld värd. Så mycket gott på så liten yta. 3. I rest my case. 4. På trottoaren hittade vi ett minne från dagen innan. Såg så sorgset ut. En bitterljuv biljett likom. Det roliga har varit, nu dröjer det ett tag tills det sker igen.
Kommentera 2
Visa fler inlägg