Bei ricordi catturati nei collage di colori diversi.

Publicerat i: Milano bilder, foto, historia, italien, kollage, livet, memories, minnen, sverige
Nu ska ni få ett inlägg med massor av bilder, för jag hade så kul igår och gjorde färgkodade kollage av bilder som ligger sparade på telefonen. Någonstans måste ju dessa kollage ta vägen (eller måste och måste, det är väl mest jag själv som skapat detta måste), och det är därför det är så bra att ha en egen blogg där jag får bestämma precis allt som ska publiceras. Så här får ni mitt liv i vitt, gult, orange, rött, rosa, blått, grönt, brunt och svart. Vilken är er favorit? Mina är blå och röd... och grön, och svart, och brun och... Svårt att välja bland alla fina minnen.
 
1. Invigning av Converse, som då var betydligt vitare än de är idag, i ett vårigt Göteborg. 2. Uppvärmande Te-paus med mamma och pappa i Como efter att ha bestigit berg - helt i onödan då restaurangen och målet med vår bestigning var stängd. 3. Matchande accessoarer på Volume en vårdag i Florens 2012. 4. Första gången jag märkte en antydan till magruta på mig själv var ju självfallet tvungen att dokumentera det. 5. En riktigt bra avslutning på en supermiddag på favoritrestaurangen i Florens. 6. Smygfotografering mellan researchen på Business Sweden. 7. Marängsviss för att Alexandra fyllde 25 - man blir aldrig för gammal för glass och maränger. 8. En dansande Louise i lägenheten på Karl Gustavsgatan i Göteborg. 9. Duomen i Italien, med den vackraste fasaden: Santa Maria del Fiore i Florens.
 
1. En av otaliga bilder i arkivet som föreställer Florens, tagen från en bro med Arno i förgrunden. 2. En Louise i ett gulkaklat badrum. 3. Vit hemmagjord chokladtryffel till kollegorna på Business Sweden julen 2012. 4. Redo för utgång en av detta årets varma dagar i Milano. 5. Piña Coladakväll tillsammans med Karin en kall kväll i Götet, för att minnas tillbaka till de något varmare Piña Coladakvällarna i Florens. 6. Vykortsskrivande på Piazza Santo Spirito. 7. Hemmagräddade knäckebröd och gula presentsnören blir en fin gå-bort-gåva. 8. Den gula favoritkjolen inviger sommaren. 9. Godaste pastan jag någonsin ätit. Ravioli, päron, sparris och massa smält Taleggio.
 
1. Typiska italienska fönster på ett typiskt gul-orange hus i Florens. 2. Femkilosvikten som hjälper mig att träna mage, armar, ben och rumpa på gymmet. 3. Hemmagjord piazza på durumvete från Ven. 4. Milanoguiden som inte bara säger vad man ska göra - utan också vad man inte ska göra i staden. 5. Havskräftor från västkusten på farmors årliga kräftskiva. 6. Frida och jag en trött eftermiddag på If då allt blev kul. 7. Vegetariskt lasagne på Storan i Göteborg en fin sommarkväll med kollegor. 8. Första presenten till min älskade brorsdotter. 9. Dagen då jag lekte modell för en stund.
 
1. Världens bästa krossade tomater - det finns inget alternativ när man ska göra tomatsoppa. 2. Sjösättning i Borstahusens hamn. 3. Redo för Hippiefest hos Therese. 4. Mitt allra första besök till Italien gick till Monterosso 1994 och kanske var det där och då jag undermedvetet bestämde mig för att flytta hit i framtiden. 5. Tomatsoppan som räddar kyliga kvällar. 6. Bilen jag drömmer om. 7. Bilen jag inte drömmer om - men inte skulle tacka nej till om sanningen ska fram. 8. Godaste te-leveransen kom via Johanna från te-landet nummer ett: England. 9. Pappas specialitet.
 
1. En dag i maj slog körbärsträden ut på Södra Vägen i Göteborg och det kändes äntligen som att sommaren var på väg. 2. Sista kvällen med Handelsgänget - då vi fortfarande alla var Handelsstudenter. Jag och André. Och en telefon. 3. Intellektuella Loui på Le Pain Francais. 4. Roligaste bilden från min barndom om ni frågar mig. Denna fantastiska hållning har följt mig genom livet. 5. Tjejkväll med bowling och god mat i Landskrona. 6. Nya, supersnabba, träningsstrumpor. 7. PHs 25-årsfest var en rosa dröm på landet. 8. Efterrätten som slukades fortare än fortast trots att vi redan var tvärmätta på massa kött. 9. Världens bästa bror och blivande svägerska på Bruce Springsteen 2012.
 
1. Utsikt över det vackra Umbrien. 2. Inspirationsakvareller som är betydligt finare än mina egna försök. 3. En optimal sensommardag i Santa Margherita. 4. Nyårsfirande på Ven 2013. 5. Farmor och Farfar redo för Knutsbal. 6. Målande av ikoner till framtida hemsida. 7. Hemfärd efter en dag i Köpenhamn med mami. 8. Världens finaste hamn och platsen jag kallar hemma: Borstahusen. 9. Blå klänning och sen hemgång efter trevlig kusinmiddag på Puta Madre.  
 
1. Besök på Toskansk vingård och jag hamnade i vintunnan. 2. Skånskt landskap när det är som bäst. 3. Sparrisrisotto på svenskt vis - här i Italien är det dödsstraff att servera kött och risotto tillsammans. 4. Våren kommen till Vasagatan i Göteborg och hemgång från Handels blev betydligt roligare. 5. Gnocchi! 6. Ny bikini och perfekt solläge. 7. Grön omelett gjord med ärtor och basilika mättade min hungriga mage efter ett långt gymass. 8. Ett av de fåtal gånger jag får återfall och besöker golfbanan. 9. Palmerna som varje dag hälsar mig välkommen till Como.
 
1. Shopping i modestaden. 2. En kul kväll med Karin startade på Colle i Florens. 3. Jag och Ulrika en av mina sista dagar på Business Sweden. 4. Solen skiner inte alltid i Italien - men det är rätt fint här ändå. 5. En dag i Göteborg stoppades sockersuget med hemmagjord tryffel från La Lasagneria. 6. Att göra egna havrekex till osten är det bästa. 7. Sabina fick sin Tom, Tom fick sin Sabina en sommardag 2012. 8. Det var det här med Choklad... 9. En bild säger mer än tusen ord.
 
1. Jonathan på besök hos Oskar i Milano och självklart ska Armani Privè besökas. 2. En dag på Kungsholmen i Stockholm. 3. Första halvmaran sprungen och jag kunde inte varit mer stolt över mig själv. 4. Födelsedagsmiddag för Pam på Casa Tua Osteria - en favorit i Milano. 5. Notte Bianca i Florens. 6. Sista kvällen 2012 firades i lång page och glittrig klänning. 7. Konvertering? 8. En suddig julgran med klara ljus. 9. Gott slut med bästis.
Kommentera 1
Visa fler inlägg