Milano i januari

Publicerat i: Milano
Hej hej hallå på er!
 
Den här bloggen har ju minst sagt blivit lidande sedan jag startade mitt nya jobb efter nyår. Eftersom jobbet till 90 % går ut på att skriva diverse texter - och att jag samtidigt vill hålla igång min matblogg Citroncest - så mycket jag bara kan, så finns det inte jättemycket tid över att även skriva här. Jag ska försöka bättra mig, men kan inte lova något. Man ska ju skriva för att man vill, inte för att man måste.
 
Nåväl. Vad har hänt den senaste tiden i Milano? Egentligen inte jättemycket. Värmen kom tillbaka för en stund och häromdagen då jag skulle ta en eftermiddagspromenad för att rensa huvudet lite efter massa jobb, så tog jag på mig vinterjacka och mössa och handskar - och svettade som en gnu. Värväder, så skönt. Nu är det svalare igen, men det är ju så det är med väder. Jag tog mig ner till Navigli, och det var helt underbart att promenera där på eftermiddagen medan barerna fortfarande var stängda och gatorna längs kanalen var obefolkade. Kan rekommenderas.
 
 
 
 
I tisdags var det dags för JCCs första event för året. De hade bokat plats på Deus och vi var ett stort gäng samlat. Supertrevlig kväll. Jag skrattade väldigt mycket, brukar göra det i det sällskapet. Jag fångades på några bilder varav detta var den bästa - och det säger ju en del om statusen på övriga. Mingelbilder alltså...
 
 
Igår var Maria hemma hos mig och åt. Jag gjorde dumplings och bjöd på brownies, och Maria hade med sig Chiacchiere - såååå goda. Är det ett italienskt baverk ni ska prova så är det detta! De ser så simpla ut, men smakar som fluffiga sockermoln. Fantastiskt. Det blev en riktig fest som ni kan förstå. Och så tittade vi på Mästerkocken. Såklart. Superkul att följa nu när jag inte är med längre, jag har absolut ingen aning om hur det går för mina kompisar! Men de fortsätter att imponera!
 
What else?
 
Förra veckan mötte jag upp Jarrod på Botega Caffé Cacao på Corso Garibaldi. Vi jobbar båda hemifrån så vi agerade varandras kollegor för en dag. Supertrevligt med sällskap. Och bra café att jobba på - men nästa gång ska vi nog undvika lunchen för då blir det rätt stökigt.
 
 
Ja, fler bilder än så hittar jag inte i telefonen, så i övrigt har livet nog bara bestått av matlagning och träning. Som vanligt med andra ord. Imorgon ska jag göra ett gästspel på EFs Edux-mässa där de ville att jag skulle hålla i min CV-presentation. Och i helgen pratade vi om skidåkning, men det verkar som det inte blir av. Så vi får se vad som sker istället. Nu väntar jobbet. Hallå, ni kollar väl in IN-ITALIAS BLOGG LITE DÅ OCH DÅ. Mitt skötebarn nu för tiden!
Kommentera 1
Visa fler inlägg