New York: day 2 - the wedding

Publicerat i: Milano Fourweddingsforus, New York City, bröllop, central park, hamburgare, larchmont, new york
I tisdags var det dags för Alexandras och Aedans stora amerikanska dag - för er som inte riktigt hänger med så har de bestämt sig för att göra en wedding tour, och gifta sig på tre olika platser (ursprungligen fyra därav hashtagen #fourweddingforus, men Istanbul ströks med tanke på hur instabilt läget känns där nu). Efter Sverige åkte de därför till London och gifte sig i sällskap av deras engelska vänner, och nu har de alltså avslutat touren i New York med familjoch vänner här. Inte dåligt för, eller hur! 
 
Dagen började med en massa fix och trix hemma hos Tom och Sabina, och efter lunch rörde hela gänget sig in mot Central Park där ceremonin skulle ta plats. Det var en fantastisk miljö, perfekt för ett bröllop - vilket märktes då vi passerade väldigt många par i bröllopsutstyrsel på vägen. Vi var ett relativt stort gäng - roligast var nästan att träffa familjen Ernberg igen, Alexandras gamla Au Pair-familj som tog lika mycket hand om mig när min egen värdfamilj visade sig vara... mindre bra. Tom höll i ceremonin - han har till och med skaffat sig officiella rättigheter att viga par i USA, så vem vet, han kanske gör en business av det hela. 
 
Efter att ringarna hade utbyts för tredje gången, forsatte firandet med en liten picknick i parken innan vi vände tillbaka till Larchmont där det ställdes till med bröllopsmiddag: hamburger feast! Supertrevlig dag som avslutades på verandan där en tvättbjörn skrämde livet ur halva gänget.