Sushi på Temakinho och promenad i solnedgången

Publicerat i: Milano italien, milano, solnedgång, sushi
Igår skulle jag egentligen äta middag med bankis. Men då han i nuläget jobbar med att investera alla rika London-boende italienares pengar, så har hans liv blivit lite kaos efter #brexit, så han kunde helt enkelt inte lämna London för att ta sig tillbaka till Milano som planerat. Alltså, Farage, nu har det gått för långt - när du sabbar mina middagsplaner har du bannemig satt din sista potatis... Nä, skämt å sido, vi tar det en annan gång. 
 
Men när planerna ställs in, är det bra att ha en backup-plan. Igår fick Alexandra agera sällskap och tillsammans åt vi middag på Temakinho i Brera - bästa sushin i stada! Jag älskar folklivet i Milano på kvällarna, det spelar ingen roll om det är en tisdagkväll eller en lördagkväll, det är alltid liv och rörelse. Efter middagen tog vi en promenad längs Corso Garibaldi, Coso Como och upp till Piazza Gae Aulenti. Där uppe var solnedgången spektakulär, och ljuset lika så. Magiskt.
 
På väg till Brera. Alltså, hur coola är mina glasögon? Älskar dem.
 
Temakinhos uteservering innan invasion av folkmassan. Det blir alltid fullt här, men kommer man i tid (runt 19:30) så är man säkrare på att få en plats eftersom italienare normalt sett äter senare.
 
På väg mot Corso Como med UniCredit-tornet i bakgrunden.
 
 
Kolla bara. Vilken sol!
 
Optimalt ljus för fotografering!