Kul natt igår. Vi var hembjudna till Gianmarco och hans roomie på middag. En parantes för er som undrar vem Gianmarco är, så är det alltså Amandas och Sannas så kallade buddy, det vill säga en student från Bocconi som ska hjälpa utbytesstudenter med nödvändigheter. Nu visade det sig dock att Gianmarco var väldigt trevlig, så vi har alla börjat hänga med honom och hans vänner även efter skol- och jobbtid. Parantes slut. I typisk italiensk anda stod middagen inte framdukad förrän runt 22.30 på kvällen och det som serverades var självfallet pasta med tomatsås (med bacon, morötter och annat gott i). Så när vi hade ätit upp drog vi nästan direkt vidare ut till en hemlig klubb som uppstått nu i samband med Milano Fashion Week. Gianmarco verkar ha kontakter överallt, vilket ju såklart är fantastiskt. Det kändes som vi åkte till andra sidan gränsen innan vi kom fram, och väl framme stod vi plötsligt framför ett stort - vad det såg ut som - parkeringshus. Men denna yta kunde inte lura oss. Innanför väggarna dolde sig nämligen en annan värld och där spenderade vi natten.
 
På tal om andra sidan gränsen, så har jag faktiskt varit i Schweiz idag. Vi bestämde oss för att åka på en shoppingtur till Foxtown i Lugano. Foxtown är en outlet med 160 butiker, så man kan tänka sig att vi hade att göra. Men som vanligt rymmer en outlet lika mycket skit som dyrgripar. Jag kom dock hem med ett par nya löpartights från Nike och en påse med godbitar från Polo Ralph Lauren. Mycket nöjd med mina inköp.
 
Vad snabbt denna helg har sprungit förbi. Redan måndag imorgon. Kort arbetsvecka för mig, för på fredag åker jag till Floooorens! Tjoho!
 
Gianmarco, Sanna, Johan, Amanda och Roomie (så himla jobbigt att ingen kommer ihåg vad han sa när han presenterade sig... haha).