Igår hade vi ytterligare en magisk dag i staden vi kallar vår italienska hemstad. Vi vaknade upp till en helt klarblå himmel, så efter lite fixande och trixande hemma tog vi på oss shortsen och begav oss till Giardino delle Rose (Rosträdgården). Där bredde vi ut världens största filt och låg sedan och svettades i solens strålar. Termometern visade 30 grader igår, så det var inte så konstigt att vi var varma. På vägen hem gick vi inom restaurangen 4 Leoni för att boka bord till kvällen. De serverar fantastisk mat, så stället är väldigt populärt och vi fick inte bord förrän klockan 22.00. Men det gäller att ta seden dit man kommer, så det är bara att anpassa sig till italienska middagstider. Men det passade egentligen oss bra. För vi hade då tid till att starta kvällen med aperitivo på Volume på Santo Spirito. Jag älskar verkligen det stället!

När det sedan var dags för att äta beställde vi in Bistecca alla Fiorentina, det är mer eller mindre en hel kossa som kommer in på bordet. Men godare kött finns inte. Det är perfekt grillat, och så mört och saftigt att man mer än gärna beter sig som en grottmänniska för att skrapa loss det sista köttet från benet, trots att man sitter där i sin vita klänning och höga skor. Det blir rätt klara kontraster.

Efter middagen gick vi tillbaka till Santo Spirito, socialiserade med folket. Och så fick vi äntligen träffa Dani, får tyska kompis som pluggade med oss här i höstas, samt Daniel, vår svenska kompis som pluggar design på Accademia Italiana. Vi hängde med dem tills småtimmarna, då det var dags att traska hem genom ett Florens som fortfarande var varmt som om det vore mitt på blanka dagen. Älska livet!


Igår var jag barbent och hade verkligen lyckats matcha accessoarerna!
#1 - - anna:

DIn klocka är verkligen jättesnygg, är det en Michael Kors? Jag har funderat på att köpa en sådan! Vilket märke är det? :D

#2 - - Karin:

Superfint!

#3 - - Anna:

Sv: Guuud vad glad jag blir att jag äntligen hittar någon som kan berätta om den. Priset är ju ganska saftigt så man vill ju vara medveten om hur bra den är så man inte kör ett felköp! Vad heter modellen? :D

#4 - - Debbie:

Hej. Vilken fin blogg :) kika gärna in på min :)

#5 - - Rama&naja:

Hej! Supersnygg

#6 - - Suzette:

Italien vill jag till en dag :)

#7 - - Sofia:

Åh låter underbart. Jag blir hungrig av att tänka på hur gott det där säkert var. ;)

#8 - - Emma says style, love & rock and roll.:

Snyggt!

#9 - - Andjela:

Så fin blogg! :)

#10 - - Sara:

Så snyggt! :)

#11 - - Sara:

Åh så tjusigt!